Bezorgen

Bezorgkosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometers. Binnen een straal van 25 km, vanaf onze locatie (werkplaats Den Ilp 68, 1127PG, Den Ilp) is bezorging gratis!. Vanaf 20 km rekenen wij een aanvangsbedrag van €35,- + €0.49 per km.

Bij ons kun je ervoor kiezen om je meubelen zelf af te halen in onze werkplaats of te laten bezorgen. Houd er rekening mee dat de levering van onze meubelen meer tijd en moeite in beslag neemt dan andere webshop leveringen. Zorg ervoor dat je ruim de tijd neemt voor het ontvangst. Maak doorgangen van te voren alvast zo leeg mogelijk en zorg dat kwetsbare zaken goed zijn beschermd. Onze meubelen wegen vaak meer dan 50 kg en zijn over het algemeen vrij groot. Een extra paar sterke armen is altijd mooi meegenomen.

De levertijden zijn afhankelijk van het type product dat je bestelt. De meeste tafels en salontafels zijn zeer snel leverbaar. Maatwerk of grote meubelen maken we ook, maar duurt vaak net iets langer. In de praktijk is de levertijd bij 2 producten of meer circa 1-2 weken, soms veel sneller maar bijna nooit veel langer. Vraag naar de actuele levertijden als snelheid erg belangrijk is.

Afhalen

Wil je jouw bestelling gratis afhalen? Dan kan dat ook! Je kunt deze optie kiezen bij het afrekenen van je bestelling.

Belangrijke informatie over bezorgen

Het klinkt misschien wat belerend, maar we zijn verplicht dit vooraf wel duidelijk aan te geven. Je bent zelf verantwoordelijk of een meubel wel of niet bij je naar binnen kan of in de ruimte geplaatst kan worden waar je dit wenst. Let hierbij op de breedte en hoogte van de deuren, gang, lift of trappengat (met hoek). Wenteltrappen en scherpe hoeken in gangpaden en het trappengat meegerekend. Dit geldt met name voor grote kasten, bureau’s, tafels, loungebanken en bijvoorbeeld een groot bed, dressoir of TV meubel. Twijfel je hierover? Dan kun je altijd met onze medewerkers e-mailen of bellen. Daar zijn we voor.

Wil je jouw bestelling geleverd krijgen op de Waddeneilanden?