Maatwerk?

Mag mijn meubel ook op maat? Jazeker!

Niet alleen in onze shop bieden we legio mogelijkheden aan meubelen in diverse afmetingen, type afwerkingen en keuze in materialen. In onze fabriek gaan we een stap verder. Met een ontzettend leuk en fanatiek team timmeren we behoorlijk aan de weg. Niets is onmogelijk met ons team aan geschoolde en certificeerde meubelmakers, . We onderscheiden drie soorten maatwerkopdrachten:

1. Pas een bestaand meubel aan

Zie je een leuk model in onze shop maar je wilt het net iets anders? Dan kunnen we 9 van de 10 keer dit steigerhouten meubel voor je naar wens aanpassen. Denk aan een andere afmeting, afwijkend ontwerp of ander materiaal. Je kunt op elke productpagina het e-mailformulier invullen voor maatwerk of een vrijblijvende offerte of stuur ons een e-mail.

2. Een meubel maken vanuit een nieuw ontwerp

Dagelijks krijgen we gave ideeën van bezoekers van onze website. Zo krijgen we schetsen, foto’s of complete 3-D tekeningen toegestuurd van een te gek steigerhouten kast, tafel, loungebank, bed of ander meubel. De mogelijkheden zijn oneindig want in onze werkplaats kunnen we alles zo maken zoals je wilt. Vinden we het geen goed idee of we twijfelen of het haalbaar is dan geven we dat ook gewoon aan. Ook als je vastzit aan een bepaald budget kunnen we met je meedenken. Vergeet zeker niet onze pagina met heel veel foto’s van projecten te bekijken. Daar krijg je inspiratie van!

Een meubel op maat laten maken betekent dat er schetswerk aan te pas komt. Ook kost het meer tijd om éénmalig een meubel speciaal naar wens te maken. We kunnen hiervoor altijd kosten voor berekenen maar deze prijs is echt fair. Uiteraard weet je dit altijd vooraf via de vrijblijvende offerte.

3. Meubelen op maat voor de zakelijke markt

Dit is een serieuze tak geworden van ons bedrijf. We werken voor projectinrichters, hotelketens en (binnenhuis)architecten. Bekijk maar eens wat we maken. We maken toonbanken, presentatiekasten, kantinetafels, stellages, keukens en nog veel meer.

De materialen die we gebruiken zijn ook heel divers. Omdat steigerhout een relatief goedkope houtsoort is met een prachtig stoer karakter wordt dit veel gebruikt in winkels en op scholen.

We richten modewinkels, kaaswinkels, kinderdagverblijven, bedrijfskantines of schoolkantines in en voorzien deze van hele gave meubelen die we zelf ontwerpen met de klant en uiteindelijk op locatie monteren of inbouwen.

Informatie nodig of een offerte opvragen? Bel ons van maandag t/m vrijdag op en ’s avonds en in de weekenden kun je ons e-mailen op info@jd-steigerhout.nl Je kunt ons contactformulier ook gebruiken.