Stuur ons een email

JD-STEIGERHOUT

Den Ilp 68B
1127 PG Den Ilp
Telefoon: 06-23893443
E-mail:info@jdsteigerhout.nl

Lees eerst onze veel gestelde vragen. Misschien staat het antwoord daar al bij?.

  Veel gestelde vragen?

  Bezorgen of afhalen?

  Je kunt je meubel bij ons afhalen in de werkplaats of laten bezorgen!. Bezorgkosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometers. Binnen een straal van 20 km, vanaf onze locatie (werkplaats Den Ilp 68, 1127PG, Den Ilp) is bezorging gratis!. Vanaf 20 km rekenen wij een aanvangsbedrag van €35,- + €0.49 per km.

  Wat is de huidige levertijd?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean id convallis tellus. Nulla aliquam in mi et convallis. Pellentesque rutrum feugiat ante ut imperdiet. Vivamus et dolor nec nisl consectetur vulputate id non ante.

  Wanneer moet ik betalen?

  U hoeft bij JD-Steigerhout de bestelling pas 100% te betalen wanneer de bestelling wordt afgeleverd! Bij JD-Steigerhout hoeft er dus niet vooraf een gedeelte aanbetaald te worden. De betaling kunt u aan de chauffeur doen, U krijgt vervolgens een bewijs van betaling van de chauffeur overhandigd. Daarom hoeft u bij JD-Steigerhout geen aanbetaling te doen? Omdat wij ten eerste 100% achter ons product staan en ten tweede omdat wij het vertrouwen in onze klanten hebben die bij ons producten kopen..

  Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

  Leveranties door JD-Steigerhout vinden doorgaans plaats op zaterdag, dit in verband met een zo gering mogelijk productieverlies gedurende de rest van de week. Wij bezorgen door heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden) Drie werkdagen van te voren krijgt u van ons gemaild op welke dag uw bestelling wordt geleverd. Circa één uur van te voren wordt u door de chauffeur gebeld wanneer hij ongeveer op bestemming ter plaatse is.

  Andere maat?

  We merken vaak dat onze klanten bij een standaard model net niet vinden wat ze zoeken. Vaak komt het voor dat een bepaalde afmeting of eigenschap niet voldoet aan het beeld wat men in gedachte heeft. Dit wil uiteraard niet zeggen dat we door middel van een simpele aanpassing niet kunnen maken wat u wilt! Sterker nog wij maken het graag op maat voor u!.